2/27/2014

Oudot tapani

► RUOAN ERITTELY. Erittelen aina ruoan sillain ettei se koske muuhun ruokaan, esim. salaattiin. Jos näin kuitenkin käy, en syö sitä. Erittelyyn liittyy myös se, että erityisesti ranskalaisista valitsen "kelpo yksilöt" jotka syön, ja loput jätän syömättä.

► TOIVOTON ROMANTIKKO. Tarkistan aina nähdessäni komean/hyvännäkösen miehen, että onko sen sormessa sormusta ennenkun tuijotan sitä pidempään.

► PELOT. Suljen huoneeni oven illalla hyvin ja varmistan sen työntämällä sitä kaksi kertaa sulkemisen jälkeen että varmasti kuulen yöllä jos joku tulee huoneeseen. Toinen on se, kun aina autolla vesilätäkön yli ajettaessa kipristän varpaita jottei ne "kastuis".

► MAALAILEMINEN. Aina lukiessani jotain tekstiä tietokoneelta, maalaan sen tekstin tällä hiiren maalausvärillä siniseksi sitä mukaa kun luen. Muutama kaveri on kysellyt jo että mitä oikeen teen kun maalaan sitä tekstiä.

► SÄILÖMINEN. En koskaan juo lasia tyhjäksi vaan jätän sinne pohjalle aina jotain sentin sitä juomaa. Äiti vihaa tätä tapaa sillä lasin laittaessa astianpesukoneeseen kaikki juoma leviää ympäri konetta. 

► ADDIKTIT. Kavereista tää on tosi hauska mutta outo tapa. Osaan siis taputtaa yhdellä kädellä sillain että läpytän ranteista taittaen sormilla ranteeseen. Ja teen tätä jatkuvasti ja se jaksaa aina naurattaa ihmisiä.

►ÄRSYYNTYMINEN. Rakastan joo lapsia mutta vihaan sitä kun pienet lapset otetaan mukaan joka paikkaan. Kylpylät, kauppakeskukset, elokuvateatterit, kaupat. Kaikki täynnä huutavia lapsia. Kaiken huipentumana IKEA. Miksi sinne pitää raahata lapsia kun ei ne jaksa siellä olla kitisemättä ?

Tässähän näitä muutama nyt olisi. 
Kertokaa toki jos joku näistä pätee teihin, että tiiän etten ole ainut.

2 kommenttia: