1/01/2015

2K14 throwback

Tammi- ja helmikuu oli kieltämättä samaan aikaan parasta ja pahinta aikaa miun elämässä. Ne kaks kuukautta oli varmasti kaikkein ratkasivimpia kaiken kohdalla, sillä jouduin tekemään valintoja, joita oon miettiny paljon. Näiden kuukausien takia menetin monta hyvää ystävää, jotka on yhä sydämessä. 

Maalis - huhtikuussa vietin tosi paljon aikaa Julian kanssa, ja hauskaa meillä oli. Käytiin Helsingissä ja heti vaan kun lumet suli oltiin ulkona kuvaamassa. Essin kanssa moporeissut jäi kyllä mieleen, niinkuin muutenkin Essin kanssa vietetty aika, sillä tuollon päätin etten luovu tästä tytöstä ikinä. 

Toukokuussa olin vaan Essin kanssa, käytiin katsomassa Robinia ja mopoiltiin ja oltiin rannalla. Toukokuun hyvät kelit kun sen sallivat. Ei me tuota vähennetty kesäkuussakaan, kunhan riehuttiin yhessä joko ulkona, tai vietettiin monta tuntia katsoen Valehtelevia Viettelijöitä. 

Heinäkuussa vietin viikkoja pois Lappeenrannasta, Jyväskylässä ja Pyhäjärvellä, ja sitten Juuli oli taas täällä minun luona vuorolleen. Ostelin elokuuta varten koulukirjoja ja uusia kyniä, kunnes sitten jo mentiin kouluun. Sain ekat sakset, ja ai että se tunne oli sanoinkuvailematon. Saatat ihmetellä että hölmö kun innostuu saksista.

Syys- ja lokakuussa meillä oli jo tosi hyvät välit luokan kanssa, käytiin Miraculosin näytöksessä, ja asuntolalla vietettiin Saaran ja Liisan kanssa Halloweeniä. Kävin Veekan kanssa muutamat kerrat ajamassa parkilla, kunnes ostin oman pyörän mitä testaillaan sitten keväällä. Jouluvalot ja pimeät illat saivat tulla, ja joulua alettiin odottamaan.

Marras- ja joulukuussa meillä alkoi koulussa värjäyjakso, mitä olin odottanut ihan huimasti. Värjäilin niin Villen, kuin Erikankin hiuksia ja muutaman kerran ihan tuntemattomienkin. Kävin viimeisen kerran uimassa marraskuun alkupuolella ja ennen joulua sain unelmahiukseni.

3 kommenttia:

  1. Selasin sun blogia ja tupsahti tämä postaus vastaan ja hämmästelin tota ekan kuvan vikaa kuvaa (? :DD) jossa oot sä ja sun kaveri punasissa mekoissa. Jos saan kysyy, missä se on otettu? Se kun näyttää _hyvin_ paljon suihkulähteeltä joka on koulussa jota käyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyseinen kuvahan on otettu vantaan korsossa, ja koululta kyllä, mahdollisesti kyseinen koulu :D mulla oli viime talvena siellä aluekisat.

      http://creativeoverload-emmi.blogspot.fi/2014/02/korso-vantaa.html

      Poista
    2. HAAA! Lumo kunniaan!! ^^ Ihanaa nähä joku jostai kaukaa meiän koulussa :DD

      Poista