3/28/2015

5 places i want to travel

BLOGPROJECT, SECOND PART; 5 places i want to travel

Turkki, Belek
En ole tainnut tänne blogin puolelle vielä hehkuttaa, mutta minua odottaisi ensi syksynä viikon matka kohti Turkkia. Ensimmäistä kertaa ikinä pääsen Suomen ulkopuolelle, ja vieläpä Turkin lämpöön. Belek on tällä listalla ainut "etelän lämpöön" sijoittuva kohde.

Ruotsi, Tukholma

Pienen ikäni aikana en ole vielä kerennyt käymään edes Ruotsissa, joten haaveissa olisi päästä näkemään Tukholma ja varsinkin sen vanha kaupunki. Kunhan täytän 18 niin lähden kyllä vaikka yksinäni ihailemaan tuota kaupunkia.

Australia, Sydney

Sydney on myös mukana listalla sen kauniin arkkitehtuurin vuoksi. Olen aina ihaillut kyseisen kaupungin rakennuksia ja haluaisin nähdä ne omin silmin. Australiassa kiehtoo myös hiekkarannat ja eläimet, joita tuskin kotisuomessa voisi koskaan nähdä.

Hollanti, Amsterdam

Noin viisi vuotta sitten syntyi palava halu päästä Amsterdamiin äidin käytyä siellä. Valokuvista näin kauniit rakennukset vieri vieressä, maalattuina hassuilla väreillä. Rakennusten välissä virtasi joki, jota pitkin pääsi kulkemaan. Keväällä ja kesällä tienvarret olivat täynnä kukkia ja niitä polkupyöriä oli pilvin pimein.

Kanada, Toronto

Toronto on mukana listassa sen nähtävyyksien vuoksi myös. Kaupungin valot ja varjot ovat uskomattomia, ja haluaisin vain päästä käsin koskettelemaan tuota kaikkea. Voin vain kuvitella millaista olisi kävellä pitkin suuren suuria katuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti